Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1622
Se lliuraran targetes de 30, 50 i 70 euros




Des del departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Capdepera s'han recaptat un total de 14.540 € gràcies a diferents donacions rebudes. Aquest import ha estat destinat íntegrament a la compra de 418 targetes d'un supermercat per a l'adquisició de productes bàsics. Segons ens han informat aquesta quantitat correspon a donacions fetes des del programa de Nadal Solidari fins ara. S'han repartit, entre els beneficiari de l'ajuda d'aliments, 330 targetes de 30 euros, 76 de 50 euros i 12 de 70 euros, en funció de les necessitats i composició de les famílies.

Aquestes targetes es repartiran a les famílies actualment beneficiàries de l'ajuda d'aliments, i permeten comprar directament aliments de primera necessitat  que no poden ser repartir quinzenalment. 

Els regidor de Benestar Social ha comentat que " cal recordar que aquestes targetes són per comprar aliments i articles de neteja i higiene, i que les factures es revisen per comprovar que no es dediquen adquirir articles que no estan autoritzats, per tant hi ha un control de la despesa".