Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1260

 

 

 Entre d'altres activitats dutes a terme a IES Capdepera, hem pogut saber que l'11 de febrer van celebrar el Dia internacional de la Nina i la Dona a la Ciència, fent un homenatge especial a Dorothea Bate, pionera en el món de l'arqueologia, i que té un lligam molt estret amb Capdpera. Els alumnes han pogut conèixer la seva història i el descobriment de Myotragus balearicus a les coves de Capdepera. A més van retre homenatge a moltes altres dones científiques de tots els temps amb cartells i xerrades.  Les referents femenines són imprescindibles per a formar els joves en igualtat.


Amb motiu del dia de Sant Valentí, els alumnes de l'IES Capdepera han rebut unes xerrades sobre el mite de l'amor romàntic, aprofundint, amb l'anàlisi de diferents pel·lícules, en les relacions emocionals per aprendre a identificar quan les relacions passen de l'amor a l'excés de control o a la toxicitat. Estimar és respectar.


Els alumnes que fan el mòdul d' Agrojardineraia  van plantar 50 arbres  (25 savines i 25 pins), planter aportat per la Xarxa Forestal de les Illes Balears, al bosc de Cala Agulla. El lloc on s'ha repoblat el bocí de bosc ha estat un terreny cedit pels germans Balaguer/Siquier.






Imatges del facebook  de l'IES