Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1466
Pugen els positius actius a tots els pobles de la Comarca de Llevant




Fidels al seguiment de l'evolució de la pandèmia de la COVID-19 seguim actualitzant les dades, setmanalment, de la comarca del Llevant de Mallorca.  Dissortadament les xifres de casos actius pugen a tots els municipis de la Comarca, en uns lleugerament i d'altres amb un increment notable, com és el cas de Sn Servera.

No ens cansem de demanar a la població el compliment de les normes que dicten les autoritats i el sentit comú per a evitar els contagis.

Pel que fa a les dades de la nostra comarca dia 3 de gener, atenen a dades oficials de la Conselleria de Sanitat del Govern Balear, les xifres de positius verificats amb PCR:

Municipi Casos actius  Altes  Finats
Capdepera 60 150 3
Artà 53 154 0
Son Servera 91 188 2
Sant Llorenç 47 100 2
Manacor 263 970 11

Si bé el nombre de casos positius s'incrementen en general, el nombre de finats es manté a tots els municipis,  excepte a Capdepera on hem de lamentar una defunció més.



Pel que fa a les dades generals de les Illes Balears la xifra de casos actius pugen 8.839 ( amb 477 defuncions). Per illes Mallorca concentra el major nombre de casos actius amb 7.907 i 433 finats; li segueix Eivisssa amb 667 casos actius i 27 finat; Menorca mb 207 casos actius i 15 finats; i Formentera amb 60 casos actius i 2 finats. Les xifres de casos actius pugen notablement a totes les illes, manco a Formentera que baixa lleugerament.

Tenint present l'increment de positius malgrat les mesures restrictives preses, tot apunta a l'adopció de noves mesures com s'anuncien a moltes Comunitats Autònomes. 

Font: Servei d'Epidemiologia. Conselleria de Sanitat