Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1537
Les obres del passeig de Cala Gat es troben gairebé acabades



Les obres del passeig del moll a Cala Gat es troben gairebé acabades i sembla que han quedat prou bé, al manco vist des d'enfora.  Altra cosa és que alguns ciutadans consideren que l'Ajuntament de Capdepera no havia de fer-se càrrec d'aquesta despesa (encara desconeixem què ens costaran exactament les "obres d'emergència") que suposem corresponia a la Direcció General de la Costa y el Mar...però això és una altra història.  



Ara que la zona ha estat "cedida" a l'Ajuntament de Capdepera, amb el seu manteniment inclòs, queda pendent què fer amb la resta del passeig. Tenim un bon tram del passeig nou de trinca i la resta que necessita una bona netejada de cara. Com sempre una qüestió de manca manteniment, un clàssic en el municipi !



A les imatges podeu observar el canvi brusc entre una zona i altra del passeig.



Però no és, només, qüestió de tenir dos acabats diferents. La qüestió és que la zona "no restaurada" pateix una manca de manteniment i ara es nota molt més. Ja que ens gastat una doblerada en les obres de restauració, per ventura convindria fer un adob de l'altre tram i deixar el passeig en condicions.

Es pot veure els murs amb pedres caigudes,  tapes metàl·liques desencaixades, papereres rompudes, trespol irregular, ....  





























I a les roques restes de construccions, tubs romputs i, fins i tot, una porta!