Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1272
El Consell Mallorca ha repartit 33.026,76 euros entre 13 ajuntaments de Mallorca.




El Consell de Mallorca ha publicat el llistat d’ajuntaments i entitats de la societat civil que rebran subvencions per a projectes de participació ciutadana i voluntariat. En total, la institució, a través de la Direcció Insular de Participació i Joventut, concedeix 79.600 euros amb aquestes ajudes. 

Els  tretze ajuntaments de Mallorca seleccionats es reparteixen 33.026,74 €  euros per finançar processos participatius (la majoria dels casos, per a pressupostos participatius), el manteniment de les plataformes de participació i la dinamització de la participació ciutadana. Aquests ajuts cobriran les despeses de les actuacions que han fet els consistoris en diferents processos participatius, com ara pressupostos, creació i coordinació d'òrgans, manteniment de plataformes digitals de participació ciutadana i projectes de dinamització.

Onze dels consistoris rebran 2.500 euros cada un (són Capdepera, Lloret de Vistalegre, Santanyí, Consell, Marratxí, Santa Eugènia, Artà, Palmanyola, Lloseta, Sencelles i Llucmajor), mentre que Algaida i Porreres en rebran 4.000.

L'Ajuntament de Capdepera rebrà un total de 2.500 € de el Consell de Mallorca pels projectes de participació ciutadana duts a terme durant el present exercici 2020. La subvenció atorgada pel Consell de Mallorca a l'Ajuntament de Capdepera es va destinar a projectes triats pels joves del municipi; fonts d'aigua i infraestructures esportives.



En un acte celebrat a la Conselleria de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, de el Consell de Mallorca, es va signar el conveni entre el conseller insular Jaume Alzamora i el regidor de Participació Ciutadana, Pere Terrassa, qui explica que amb aquesta subvenció s'han sufragat part de les despeses de les actuacions escollides pels mateixos joves del municipi; la col·locació de fonts d'aigua a l'IES Capdepera, que encara no s'han pogut posar en funcionament per la normativa sanitària de l'Covid, i l'adequació de el camp adjacent a l'IES per a ús esportiu, amb la col·locació de porteries de futbol i cistelles de bàsquet, a més de l'adequació de terra.