Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 656
La façana de l'ajuntament i la font de la plaça dels mariners com molts edificis i monuments arreu de l'estat espanyol.


Com ja explicàrem en un anterior article, en motiu de la celebració del Dia Nacional de l'Artritis, 1 d'octubre i el Dia Mundial de les Malalties Reumàtiques, dia 12 d'octubre, la Coordinadora Nacional d'Artritis i ConArtritis, organitza, al llarg d'aquest mes, la campanya nacional "Octubre, mes de l'artritis i espondiloartritis".
El principal objectiu, és informar i conscienciar tant a persones que pateixen la malaltia com a la població en general, sobre l'artritis reumatoide, l'artritis psoriàsica, l'artritis idiopàtica juvenil, l'espondilitis anquilosant i l'espondiloartritis. Per a això, es faran diverses activitats durant tot el mes d'octubre i es comptarà amb les associacions i delegacions que hi vulguin participar. Per primera vegada Mallorca hi participa amb delegació pròpia recentment constituïda.

Dins d'aquestes activitats es troba la il·luminació d'edificis de tots els pobles de Mallorca que vulguin participar, entre ells Capdepera que il·luminarà la façana de l'ajuntament a Capdepera i la font de lap laça dels mariners a Cala Rajada.

El grup de pacients que formem part d'aquesta Delegació de ConArtritis a Mallorca estan molt contents i agraïts amb l'Ajuntament de Capdepera per la seva col·laboració i desitgen donar a conèixer l'existència de la Delegació així com difondre el què significa viure amb aquestes malalties que afecten moltes persones en aquesta comunitat autònoma, cosa que els pot ajudar a sentir-se més compresos i tinguts en compte, a més d'acompanyats.

Les persones que vulguin formar part d'aquesta gran família poden contactar a les delegades en els telèfons:
Isabel Cepeda: 679379284
Isabel Pérez: 666710508

En aquest enllaç podeu veure les ponències de la XVI Jornada Nacional de Artritis que tengué lloc dia 1 d'octubre.

https://www.facebook.com/176563562486212/videos/2786807704755900