Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1672
El curs escolar 2020/ 2021 vindrà marcat per les mesures de protecció de la COVID



Dia 10 comença el curs escolar a les Illes Balears. L'inici serà de forma graonada, atenent a les directrius de la Conselleria d'Educació, ara bé cada centre ha preparat el seu Pla de Contingència específic que recull els escenaris possibles i les mesures de protecció que se posaran en marxa en cada centre. 

Durant el mes de juliol els equips directius van preparar aquest pla, que ha sofert algunes modificacions, atenent a les darreres directrius remeses per la Conselleria i a l'evoluació de la pandèmia a la nostra comunitat. 

En breu publicarem una entrevista amb les direccions dels centre educatius per que ens comentin com abordaran el proper curs escolar. Ara us informem de com serà l'inici de curs

IES CAPDEPERA









CEIP s'ALZINAR






CEIP s'AUBA

Al CEIP s'Auba l'acollida dels primer dies es faran dia 10 de setembre la meitat de cada grup classe i dia 11 de setembre l'altra meitat del grup. Dilluns dia 14, començaran els grups complets .

Infantil tindrà dos horaris d'entrada (8,50 i 9,05 h) i sortida (13,45 i 14 hores), mentre que primària tindrà tres horari d'entrada ( 9 - 9,10 i 9,20 hores) i sortida (13,50 - 13,55 i 14 hores). S'han habilitat diverses entrades i sortides per cada grup:
Barrera 1 (5è i 6è)
Barrera 2 (1r i 2n)
Barrera 3 (3r i 4t)
Barrera 4 ( 3 anys A, B i C i 4 anys A)
Barreres 5 i 6 (4 anys B i C i 5 anys A, B i C)



A tots els desitgem el millor, un bon inici de curs i complir les mesures establertes per reduir la possibilitat de contagis als centres educatius perquè puguin manternir-se oberts. Ànim!