Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1748
A data d'avui no s'ha fet ni prorrogat el concurs per a la seva gestió i no s'han iniciat les matriculacions.



La gestió de la COVID-19 és complexe i l'ajuntament no ha emès cap comunicat des que va anul·lar les festes de sant Bartomeu. Sabem que el mes de setembre no hi ha activitats programades però hi ha molta gent que resta a l'expectativa. Uns d'ells són els gestors i el professorat de l'escola de música de Capdepera. Així com s'han establert protocols al poliesportiu per tal que tant l'Escolar com altres entitats puguin dur a terme les seves activitats, en el marc musical hi ha una gran incertesa sobre el curs 2020-21. La bona voluntat ja supera els gestors de l'anterior concessió que no ha estat prorrogada, ni treta a concurs i davant l'allau de preguntes que els pares fan dia sí, dia també, han enviat aquest una nota a les famílies que havien fet la pre-inscripció per a informar-les que no es pot confirmar la data d'inici del proper curs i remeten als responsables d'Educació de l'Ajuntament per a demanar més informació.

Des de l'escola ens han remès la següent nota de premsa:

" L’Escola Municipal de Música de Capdepera preveu l’inici del curs escolar 2020-2021 per al proper dilluns 5 d’octubre, seguint sempre les darreres indicacions de la Conselleria d’Educació del Govern Balear. Actualment es pot realitzar la preinscripció en línia a la mateixa pàgina web del centre: www.emmcapdepera.com

Malauradament, tot i que habitualment en aquestes dates ja s’hauria iniciat el procés de confirmació de matrícula, a dia d’avui l’Ajuntament de Capdepera encara no ha publicat el concurs per a la gestió de l’Escola de Música de cara al curs entrant.

Des de l’empresa Senza Cadenza SL, encarregada de la gestió del centre des de l’any 2016, desitgen “es concreti en la màxima brevetat la gestió del centre per tal de poder organitzar l’inici del curs degudament.”



El regidor d'Educació ens ha et saber que els plecs del concurs per a la gestió de l'Escola de Múnicipal de Música, es troben molt avançats i en breu se convocarà el concurs per a la seva gestió.

De moment hem realitzat tots els tràmits de preinscripció d'alumnat per al nou curs, però a d'hores d'ara no hi ha data per a la publicació per al concurs i per tant no s'ha iniciat encara el període de confirmació de matrícula.