Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2066
El nou rector de les parròquies de Capdepera i Cala Rajada, Mn. Francesc J. Bernabeu Bonet, substitueix Mn Josep Ramon Ortega, que ha estat nomenat responsable de les parròquies de Binissalem i Consell.





Aquest passat diumenge dia 30 d'agost, es va fer efectiva l'entrada del nou rector a les parròquies del nostre municipi, després d'una setmana d'estar sense rector. Primer a la missa dominical de les 10,00 h del matí, a la parròquia Verge del Carme de Cala Rajada i després a les 12,00 h a la parròquia de Sant Bartomeu de Capdepera, el Delegat del Bisbe (per l'absència de Mons. Sebastià Taltavull) el Vicari Episcopal de Llevant, Xisco Vicens, va llegir i va lliurar el nomenament al nou rector, el corresponent a cada parròquia. Nomenament, que coincideix amb la inauguració del seu ministeri com a rector, ja que fins ara, sols havia actuat com a vicari de vàries parròquies on havia estat.







Seguidament Mn. Xisco Bernabeu, concelebrà l'eucaristia juntament amb el Delegat Episcopal Xisco Vicens i Mn. Pere Orpi a Cala Rajada i a Capdepera també amb altres companys preveres, tots venguts expressament per acompanyar-lo a la seva missa d'entrada com a Rector d'una parròquia.







Les dues misses foren seguides per un bon nombre de fidels que ompliren les naus centrals de cada una de les esglésies (amb les corresponents mesures de distanciament) i que amb unes bones mamballetes mostraren la seva satisfacció amb el nou rector. Per altra banda, la Missa a Capdepera semblà molt més solemne, per la quantitat de preveres que assistiren i concelebraren amb el nou rector (segurament, gràcies a la millor compatibilitat de l'horari amb les misses de les altres parròquies) i amb una litúrgia més completa (assistida també per dos escolans). A les dues parròquies, acompanyaren amb la música i els cants, com és costum a les celebracions importants, la Coraleta Verge del Carme a Cala Rajada i una representació reduïda de cantaires de la Coral Gabellina a Capdepera (com fa darrerament degut a la COVID).







Desitjam al nou Rector Xisco Bernabeu, molta sort al seu ministeri als nostres pobles, que sigui llarga la seva estada a les nostres parròquies i que es trobi a gust amb la nostra companyia.