Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1597



Les platges de Son Moll i L'Agulla ja comencen a tenir els serveis en funcionament, És a dir els banys, para-sols, hamaques, neteja, bars... ja que el servei de socorrisme ja funcionà durant el mes de juliol.





A la platja de Son Moll, els para-sols ocupen una bona part de l'arena, per això alguns usuaris s'han queixat del poc espai que queda pels que no usen aquest servei.  El regidor de Medi Ambient, Quico Martínez, ens ha comentat que realment a Son Moll n'hi ha menys para-sols i hamaques que altres anys, però com han de complir la separació de distanciament pot ser ocupen més espai. Així mateix puntualitza que a una platja com Son Moll l'impacte visual dels para-sols és molt més gran que a altres i tot d'una fa pensar que n'hi ha més quan en realitat no és així".




A la platja de Cala Agulla s'ha obert el bar i els para-sols s'han situat al darrer de la platja i sembla que queden més discretes ( a la vora del bar) . La platja també és més gran i per tant la densitat de visitants no sembla tan gran.







Una de les platges que comptà tot d'una amb els serveis ha estat Cala Gat, però degut a la seva mida s'ha hagut de regular l'afluència de banyistes, informant del nombre màxim d'usuaris. Aquesta situació s'ha repetit en vàries ocasions.