Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1498




De vegades comentam, demanam i criticam la manca de manteniment, l'existència de desperfectes o el mal us d'elements de la via pública. Però el que ens agrada és quan algunes de les demandes (moltes d'elles fetes pels nostres lectors) s'adoben. 



Així, després de publicar que calia canviar les papereres de Sa Mesquida ( http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/26525-papereres-onejant-al-vent-fems-pel-terra-hi-tornem) podem dir que ... a la fi han arribades les papereres i s'han canviades! Podríem donar les gràcies, però no, realment fa anys que s'havien haver canviat, però no es va fer.  D'aquest retràs no és responsable l'actual regidor encarregat, per tant no podem deixar d'expressar que a la fi s'ha actuat. Molt bé  i  ànim que encara n'hi ha molt per fer.





I de la mateixa manera les papereres metàl·liques del carrer Port també s'han canviades pel nou model. Recordem que algunes es trobaven en molt mal estat (http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/un-peu-per-aquesta-foto/26416-aquest-maleit-manteniment-9-paperera).