Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1629
La Conselleria d'Educació cercava un espai gran i ben condicionat. El Centre Cap Vermell era la primera opció.



Les proves de selectivitat es celebraran enguany els dies 7, 8 i 9 de juliol, és a dir, s'ajornen un mes degut a la pandèmia. La conselleria d'Educació ha de preveure tots els escenaris possibles i un d'ells és que faci molta calor. Per això cal disposar d'un espai gran i amb aire condicionat.

Responsables de la Direcció General de Planificació, Direcció i Centres visitaren el Centre Cap Vermell així com altres espais de la comarca. Decidint que entre tots els espais possibles era el més preparat: aparcament, climatització, plaça i accessibilitat. Però l'Ajuntament no hi ha vengut a be amb l'excusa que no es pot interrompre la dinàmica de treball del centre durant tota una setmana. Així ho manifestà Agustí Nebot, regidor d'educació.

Una " excusa no molt convincent " perquè a un mes vista es pot planificar i fer compatible la selectivitat amb altres activitats. Llàstima de manca de col·laboració entre institucions, una oportunitat perduda per tal que els alumnes de Capdepera puguin fer les proves a 10 minuts de ca seva i a un lloc conegut. Cosa que serena i tranquil·litza. Les proves, probablement, tindran lloc a Sant Llorenç o a Palma.

Sort a tothom!