Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2425
El curs comença, amb total normalitat, a s’Auba, s’Alzinar i l’IES de Capdepera
Image

    Dia 15 de setembre, com a la resta de les illes  Balears, i gairebé a tot Espanya, han començat les classes per als alumnes d’Educació Infantil, Primària,  ESO i Batxiller. Al nostre municipi no hi ha hagut cap incident digne de ser mencionat, per bé que són habituals els plors entre els més petits, els nirvis del primer dia i l’emoció de retrobar els companys i companyes de l’aula. Cal recordar que el professorat ja fa dues setmanes que treballa perquè tot estigui a punt.

Image

    Els centres d’Infantil i Primària han fet classe amb normalitat des de les 9 a les 14 hores, si bé les dues primeres sessions estan establertes per a fer la presentació (presentació de mestres i alumnat, ordenació del material escolar, establiment d'horaris, recordatori de les normes de classe...) Els més petits, d’Educació Infantil de tres anys, faran una incorporació flexible durant la primera setmana del curs, per a facilitar la ntegració escolar a les noves aules. Pel que fa a l’IES, els alumnes han rebut l’horari i han partit cap a  casa, així que serà demà dia 16 quan veritablement comencin les classes amb tota normalitat, és  a dir amb horari complet.

Image

   Pel que fa al calendari escolar, que publicàvem fa uns dies, se sap que s’Auba i s’Alzinar han triat els mateixos dies no lectius, que són concretament dia 3 de novembre de 2008, i dia 27 de febrer i  dia 2 de març de 2009. De l'IES no tenim confirmació oficial dels dies triats.

   Desitjam un bon curs escolar a tota la comunitat escolar: professorat, alumnat, equips directius i pares i mares.