Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2176


Un lector ens ha fet arribar unes imatges de els obres del Passeig Marítim de Cala Rajada. El lector es qüestionava (de fet ens demanava) si les obres s'ajustaven a la seva finalitat, és a dir, l'urgent reparació dels efectes del temporal Glòria. El motiu de les seves objeccions era que les obres afectaven a altres zones del passeig, no previstes en un primer moment. Recordeu que les obres del passeig, en un principi valorades en 600.000 euros aproximadament, han passat a 1.200.000 euros.



Segons s'explicà al plenari aquest increment era degut a que Ports ha autoritzat per adobar altra zona (davant La bodeguita) i que després se reclamaria l'import.  Parlant amb na Mónica Viejo, regidora d'obres, ens comentà que les obres ajusten a l'espai del passeig i per tant no poden "agafar metres". Les obres se realitzen sota el control d'un director d'obres extern, un coordinador de seguretat i l'arquitecta municipal. Dia 28 d'abril la gerent de Ports, el coordinador, l'arquitecta municipal i el contractista (Daimo Construïm) van fer una visita d'obres i tot es fa segons el previst, sense posar cap objecció a la tasca que es realitza.



D'altra banda hem rebut dues imatges de les obres de passeig de Cala Gat, encara se fa feina de reforçament dels murs. Com hem comentat les obres van més lentes del previst i probablement no se compliran els terminis previst.