Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1934


El temporal d’abril de 2019 va fer mal al Passeig de Cala Gat, arrabassant part del mur i la solera. Ha passat tot l’estiu i aquest transitat passeig segueix sense arreglar. Ben és cert que l’Ajuntament va fer una actuació d’urgència per enretirar els enderrocs  posar baranes protectores.



El passeig de Cala Gat és molt transitat per turistes i cala-rajaders que accedeixen a la platja  des del casc urbà. Una vegada més el Departament de Costes de Balears no esta a l’alçada de l’importància de la seva feina i de la necessitat que les reparacions siguin ràpides.  I no és només a Capdepera, fa poc llegirem a la premsa que l’Ajuntament de Palma haurà d’executar unes obres que fa més de dos anys s’havien de realitzar (també un passeig marítim) davant la deixadesa de Costes (després passaran factura i ja veurem si cobrarà).

Aquests fets  (podem afegir el pont del torrent de Canyamel) posen de manifest l'incapacitat del departament de l’Estat per donar una resposta ràpida o la seva manca d’interès vers les Illes i les zones turístiques.  Una vergonya...  per treure doblers de les zones turístiques són ràpids i eficaços però en donar serveis apliquen allò de “les coses de Palacio van despacio”.