Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1733
De l'1 de juliol al 30 d'agost s'està duent a terme un reeixit campus d'estiu de futbol a Capdepera



 

El Escolar durant la temporada aposta per la formació dels joves esportistes. Aquest estiu el club ha volgut donar una passa  més i organitzar un Campus de Tecnificació durant els mesos de juliol i agost, donant així resposta a les necessitats de moltes famílies treballadores durant les vacances escolars.

El campus organitzat per l’Escolar va començar dia 1 de juliol i finalitzarà el 30 d'agost, en el qual participen uns 40 nins entre 6 i 12 anys, repartits en tres grups segons la categoria a la qual pertanyen.

Els pre benjamins tenen d'entrenadors a Alex Oro i Toni Ferran, qui també exerceix d'entrenador de porters dues vegades per setmana.

Els benjamins estan sota les ordres de Xisco Garau i els alevins són entrenats per Fernando Martínez, coordinador del club que, al seu torn, supervisa la feina que desenvolupen la resta de monitors.



El dia a dia està organitzat de la següent manera:

09 h. Recepció de jugadors

09.15-10 h. Jocs col·lectius.

10.00-11.15 h. Exercicis tècnics i tàctics d'aprenentatge i de perfeccionament.

Els aspectes tècnics que es treballen són: domini, passades, controls, conduccions, centres i rematades, regats i trets, tècnica específica per a porters.

11.15 -11.30- Berenar

11.30 -12.30- Partits, mundialets, jocs d'aigua i / o piscina.

12.45 - 13.00 - Dutxa.

13.00-14.00 - Classes de suport educatiu.

A més cada divendres fan una sortida a la platja, normalment Cala Agulla, on juguen a futbol sobre l’arena i peguen una bona capbussada per refrescar-se.

Fernando Martínez vol aprofitar per donar les gràcies al club per acceptar la proposta del campus, a l'Ajuntament, especialment al Servei i Municipal d'Esports, per cedir les instal·lacions esportives i deixar anar cada dia a la piscina i, com no, agrair també a totes aquelles famílies que han confiat en nosaltres perquè els seus fills gaudeixin de l'estiu practicant el seu esport preferit.

SI DURANT EL MES D'AGOST QUALQUE NIN o NINA AQUESTA INTERESSAT EN PARTICIPAR, POT POSAR-SE EN CONTACTE AMB FERNANDO MARTçINEZ TELÈFON 669 91 70 17. PER A GESTIONAR L'INSCRIPCIÓ.


best