Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 6983
Una dona atropellada davant l'EROSKI

Ahir dilluns devers les 20,30h ens enviaven una crònica d'urgència que, a l'autovia Joan Carles I, havia tengut lloc un accident i que la persona atropellada estava en estat greu.
Avui, ens hem assabentat que la dona atropellada no ha pogut recuperar les constants vitals i ha mort. Les ferides de la nina que passava el pas de peatons amb aquesta senyora només són lleus.

Abans que arribas l'ambulància hi hagué algunes escenes de nervis i crits entre els afectats.




Els comentaris s'han disparat de si el sol va enlluernar el xofer i es va despistar....Els veïnats de la zona comenten que era qüestió de temps que passàs quelcom semblant. Que és un punt negre del tràfic del municipi i que pocs vehicles respecten el pas de vianants i, sobretot, que es fa molta via...i que l'única sol·lució que hi veuen és posar semàfors.

Tal volta, en aquest i en altres punts del municipi, s'haurien de planificar els accesos a les infraestructures per tal de no crear punts negres de tràfic. 

Independentment de la casuística i sense voler justificar cap fet, volem demanar molta prudència aquest estiu davant l'intens tràfic que tenim al municipi.

Agraïm als lectors que ens han enviat les fotos i l'informació.