Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2378
Tomeu Moll Roig encapçala la candidatura dels populars a la batlia


El passat divendres 03 de maig es va realitzar la presentació de la llista municipal del Partit Popular de Capdepera. L'acte va tenir lloc al Centre Cap Vermell i va comptar amb la presència de tota la candidatura, el conseller i ex-batle de Binissalem, en Jeroni Salom i la número 2 a les llistes al Govern de les Illes Balears, la Sra. Margalida Duran.



Es va presentar una llista renovada i amb ganes de fer feina per el municipi encapçalada per en Tomeu Moll Roig que va pronunciar un discurs contundent i explicant les mesures més importants per el partit com són: el Turisme, la rebaixa en els imposts de l'IBI, realitzar unes instal·lacions adequades per a la Policia Local al solar municipal de l'Avinguda Juan Carlos I, dotar d'un local social i donar solució a la problemàtica del Bar a les instal·lacions esportives,...



L'acte va continuar amb els discursos dels membres del partit, candidats al Consell de Mallorca i al Govern de les Illes Balears, que recordaren als assistents totes les mesures que es volen dur endavant si finalment es governa.





Acabat l'acte de presentació, la trobada va finalitzar amb un petit refrigeri, on de forma més distesa, es seguiren comentant temes proposats a l'acte.



Candidatura del Partit Popular de Capdepera:

1.- Tomeu Moll Roig

2.- Paulino Faba Sancho

3.- Agripina Rocha Rodeiro

4.- Cristina Almedros Adrover

5.- Domingo Chaparro Perera

6.- Maria Isabel Vives Liberal

7.- Maria Pilar Garcia Rosa

8.- Javier Mayo Escobedo

9.- Maria Dolores Cuenda Díaz

10.- Mateo Frontera Barceló

11.- Francisco J. García Jiménez

12.- Sauri Posada Iglesias

13.- Margalida Servera Ferrer

14.- Pedro Sansó Flaquer

15.- Miquel Riera Muñoz

16.- Roberto Cabrero Martín

17.- Juana Maria Carrera Boti