Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2681

Tomeu Moll, candidat del PP de Capdepera a l'alcaldia

Destaca que "la reducció de taxes i impostos municipals serà una de les nostres prioritats"


La junta local ha aprovat la seva proclamació com a candidat










Dimecres, abril 10 2019.- La junta local del Partit Popular de Capdepera ha proclamat a Tomeu Moll com a candidat dels populars a l'alcaldia per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig de 2019. Després de la seva proclamació, Moll ha destacat que "la reducció de taxes i impostos municipals serà una de les nostres prioritats ".

Amb tot, Tomeu Moll fa especial èmfasi que, entre els seus compromisos en ser alcalde, hi ha el de canviar la ubicació de la caserna de la Policia Local i augmentar la seguretat al municipi. A més, aposta per l'impuls en temes de serveis socials, en agilitzar temes burocràtics i en activar un portal d'atenció al ciutadà "facilitant respostes per part de l'Ajuntament".

Entre altres aspectes, el candidat a l'alcaldia pel Partit Popular de Capdepera incideix que treballarà durament per potenciar el turisme de qualitat i potenciar turisme d'hivern i d'interior; "Potenciant mercat, el castell, i les excursions de senderisme".

Per Tomeu Moll, "augmentar i millorar les zones d'oci infantil i familiar per tal de poder fer una festa o passar un dia sencer, posant barbacoes i / o quiosc, aigua potable, wc etc., sense malmetre el paisatge són altres dels nostres objectius a aconseguir a partir del 26 de maig, en ser alcalde ".