Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1843
Capdepera assisteix per primera vegada  al Argus Bike Festival de Viena per promocionar les rutes de mountain bike


 

Capdepera no ha volgut deixar passar l’oportunitat promocional de participar a l’Argus Bike Festival que se celebra aquest cap de setmana, dissabte 30 i diumenge 31 de març,  a Viena.  Reafirmant d'aquesta manera la seva aposta per posicionar-se com a destinació de turisme esportiu.

L’Argus Bike Festival és l’esdeveniment ciclista més gran d’Aústria  i es considera “l’obertura oficial de la temporada ciclista de primavera”. Una plataforma que concentra més de 100.000 persones   per  mostrar la temàtica del ciclisme en tota la seva diversitat. La plaça de l’ajuntament de Viena es converteix en un centre d’exhibicions i concursos de salts d’altura, combinats amb acrobàcies  que reuneixen els milors riders BMX.  L’esdeveniment compta també amb altres activitats, com el RADpaRADe, una  multitudinària marxa ciclista que recorre el centre de la  ciutat, així com  una gran fira, amb stands relacionats amb el ciclisme, amb el millor de la tecnologia de la bicicleta, roba, moda i  turisme, amb expositors de destinacions aptes per a  bicicletes.

Dins una carpa disposada per Turespaña, Capdepera ha compartit tauler amb el Consell de  Mallorca, amb la presència  de Turisme de València. A més  de les rutes de  mountain bike creades per l’Ajuntament i ‘Associació Hotelera,  sota la insígnia "Sport and Nature" s’ha promocionat  també tot el relacionat amb  les activitats esportives, com el senderisme, tennis, golf o busseig.