Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2785



Divendres 15 de març, el batle de Capdepera presentà la llista amb la es presentarà a la reelecció a la batlia

La presentació va tenir lloc a un sopar amb la participació de devers 120 persones entre d’elles na Francina Armengol, presidenta al Govern de les Illes Balears i Catalina Cladera, candidata al Consell de Mallorca.

Durant la presentació parlà na Francina Armengol, qui recordà el lideratge de Rafel Fernández al capdavant de la batlia de Capdepera els darrers vuit anys, ha animat els gabellins a "fer història aconseguint quatre anys més de govern socialista a totes les institucions". També va fer referència a les polítiques progressistes que s’han fet durant la legislatura i va demanar a la militància que es mobilitzi.

Na Catalina Cladera,  a més de posar en valor al feina feta per Rafel Fernández, va valorar l’importància dels ajuntaments i manifestà la seva intenció de de fer polítiques de proximitat des del Consell i estar al costat dels ajuntaments.

En Rafel Fernández va comentar que tenia la millor candidatura i que sortia a guanyar per majoria absoluta. Indicà que tenia la maquinària electoral funcionant a ple rendiment per revalidar el govern socialista quatre anys més

Per la seva banda, el candidat socialista a la reelecció a la batlia de Capdepera, ha deixat ben clar que els Socialistes de Capdepera tenen la maquinària electoral funcionant a ple rendiment per "revalidar el govern socialista quatre anys més. Va agrair la feina intensa de l’actual equip de govern i presentà una nova llista que mescla experiència i renovació.

Aquesta vegada, però, Fernández està decidit a "governar amb majoria absoluta", i per això ha fet bandera de la gestió dels socialistes els darrers quatre anys, agraint "la feina intensa" que ha fet l'actual equip de govern, i presentant una nova llista que mescla experiència i renovació i constitueix "la millor candidatura per sortir a guanyar".

D'altra banda a les llistes dels socialistes al Parlament de les Illes hi figura en Pere Terrassa en la 26a posició i na Ivon Renaud és a les llistes al Consell de Mallorca amb el nombre 13.