Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1895

A les fires Reisen d’Hamburg, FREE de Munich i Rheingolf de Düsseldorf


L’associació hotelera de Capdepera  participa, un anys més,  a tres de les fires  turístiques més importants d’Alemanya: la Reisen a Hamburg,  la Free a Munich i la Rheingolf a Düsseldorf.
La Reisen va tenir lloc entre el 6 i el 10 de febrer,  i destaca per ser una fira generalista,  amb més de 70.000 visitants, molts dels  quals  aprofiten l’esdeveniment per programar i reservar  les seves vacances.
El nostre municipi  té des de fa molts d’anys una cita obligada a Hamburg, a on    són molt coneguts; tant és així   que part del públic que s’apropava a l’espai de Mallorca  ho feia exclusivament per cercar informació i novetats del nostre municipi.
L’estand  de Capdepera ha estat molt concorregut, destacant la  presència de clients repetitius que ens solen visitar fora de la temporada turística.


Hamburg


La Free se celebra a Munich, del 20 al 24 de febrer i és l’encontre de viatges més gran de Baviera (al mateix temps hi ha una fira d’automòbils i altre  de joies). L’any passat va rebre 135.000 visitants.

 La fira destaca per l’assistència  d’un públic molt interessat en productes concrets, com  senderisme, ciclisme o golf, que els primers dies de fira s’ha interessat   sobretot   per ambients  tranquils  i de qualitat.

A més de lliurar material promocional, als dos certàmens enguany s’ha projectat el vídeo promocional  realitzat per l’ajuntament de Capdepera.



Munic

Pel que respecta a la Rheingolf de Düsseldorf,  també   té lloc   aquest cap de setmana, des del  divendres 22,  fins al diumenge 24. És un dels encontres promocionals  de golf més importants d’Alemanya.



Dusseldorf


L’associació hotelera de Capdepera participa compartint estand amb l’Associació de Camps de Golf de Mallorca, aprofitant que el nostre municipi disposa d’oferta destacada de golf  per tal  d’incrementar la notorietat de la destinació en aquest segment que contribueix de manera decidida a destacionalitzar l’activitat turística.