Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1786
Romandrà amb les portes tancades tot el mes de gener



Durant el mes de gener de 2019, el castell de Capdepera romandrà tancat. Aquesta decisió suposa tota una novetat i  ha sorprès a molts de ciutadans que no s’ho acaben de creure ja que el recinte mai havia estat tancat tants de dies, només se tancava en dies puntuals. Ens han comentat que el motiu és que els treballadors han passat a personal laboral de l’Ajuntament i han augmentat el període de vacances, i aquesta decisió s'ha presa amb l’intenció d’unificar les vacances del personal. Inclús s'ha comentat que els motiu del tancament era que s'havien de fer obres.

La regidora, Lorena Molinillo,  ens ha confirmat que amb el tancant d’aquest mes se simplifica la gestió de les vacances dels treballadors i a més “ s’intentarà que totes les obres que s’hagin de fer en el recinte se concentrin en aquest període”. 

Algunes persones s’ens han queixat de manca d’informació, de fet a la pàgina web del castell i a la del Consell de Mallorca encara indica que el castell roman obert tot l’any amb horari d’estiu i hivern, i no diuen res del període de tancament. Per cert tampoc coincideix el preu de l'entrada a un posa preu 3 euros i a l'altre 2 euros.

Informació a les webs informatives d'avui mateix: