Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2429


Platja de Canyamel

Arrel de les fortes pluges d'aquests dies la platja de Canyamel ha sofert greus desperfectes amb la desaparició de l’arena cap a la part submergida i l’aparició de les roques. A més, el torrent ha arrossegat gran quantitat de fems i vegetació, per aquest motiu, el fons de la platja actualment és molt perillós pel risc de ferides i contusions.

Per tal d'assegurar la integritat i la seguretat de les persones, com a mesura preventiva per a futures pluges i a l'espera de realitzar les tasques que pertoqui, s'ha procedit a tancar l’accés a l’aigua i prohibir el bany fins a nova ordre.

Es prega que ningú es fiqui a l'aigua, tant banyistes com surfistes, i sempre es faci cas de les indicacions dels socorristes. Qui ignori els avisos i els riscs, ho farà sota la seva responsabilitat.

Sistema dunar de cala Mesquida

Pel mateix motiu, el pont de fusta que travessa el sistema dunar de cala Mesquida es troba en mal estat. Els danys són especialment greus en el seu pas pel torrent, on la base ha quedat molt erosionada i alguns pilars descalçats.

Per aquest motiu, s'ha procedit a tancar i precintar els seus accessos: des del passeig i des del camí de Coll de Marina, fins a nova ordre. Es prega que ningú hi accedeixi i no s’ignorin els avisos de risc. De la mateixa manera, qui ignori les advertències ho farà sota la seva responsabilitat.