Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2538
Segons UH es tracta d'un veí espanyol de Capdepera

foto: arxiu Cap Vermell


L'heroïna, droga per excel·lència dels vuitanta, ha tornat amb força a Mallorca. El passat dissabte, la Guàrdia Civil de la caserna d'Artà va aconseguir detenir a Cala Rajada a un presumpte narco que portava mesos venent «cavall» a la zona i l'arrest s'havia convertit en una Prioritat para los investigadors.

L'acusat és un veí espanyol de Capdepera que el juny pasat és va quedar sense feina després de dir ser acomiadat com a taxista.

La Guàrdia Civil va detectar que nombrosos Consumidors de la zona compravenda heroïna amb certa facilitat, la qual cosa va disparar totes els alarmes. A la investigació de la caserna d'Artà va col·laborar también la Policia Judicial i la Policia Local. Se li van intervenir 50 grams de gran puresa de cocaïna i en un registre posterior al seu habitatge, autoritzat pel Jutjat de Manacor que instrueix els diligències, és van trobar doblers en metallic procedents del narcotràfic.

La Benemèrita, d'un temps ençà, s'a constatat que molts consumidors habituals de cocaïna comprin dosis d'heroïna per contrarestar a els efectes excitants de la primera droga. Aixi doncs, s'està detectant l'increment en el consum d'heroïna, un substància que els últims anys era marginal a Mallorca.