Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1824



El passat diumenge dia 16 el refugi d'animals obria les portes de bat a bat una vegada més. Ni l'amenaça de pluja, ni les quatre gotes caigudes a primera hora de la tarda, van desanimar a les voluntàries ni als visitants.

 
Una jornada feta un poc a corre-cuita degut a les circumstàncies extremes que està travessant la Protectora local.  Aquest ha estat un estiu molt dur en quan a animals trobats en condicions molt dolentes i això ha inflat molt les despeses en factures veterinàries. 

 
La no esterilització d'animals, ja siguin de casa o del carrer, té greus conseqüències que per desgràcia les voluntàries veuen quasi a diari. Animals abandonats dins el refugi que venien amb malalties, altres trobats amb greus ferides per atropellament, moixes embarassades que algú es vol llevar del davant, petits nadons dins bosses de plàstic o capses per dins els contenidors d'escombraries. Tot un ventall de casos que cal atendre amb la consegüent despesa de diners, temps i energia. 



Per conscienciar i a la vegada recaptar fons, aliments i altres productes les voluntàries organitzaren aquesta jornada ja que les reserves del refugi havien quedat ben eixutes. 
Cal dir que estan molt agraïdes de la resposta rebuda per part dels incondicionals de la Gatera que varen anar aportant sacs de menjar, arena, pots de carn, lleixiu, productes de neteja etc,  així com donatius en efectiu. 



Especial agraïment cap a les empreses col·laboradores que varen oferir productes molt interessants i variats per la rifa que va tenir lloc allà mateix: Tenda Bambi (vals de descompte) i Tenda Chips and bits (altaveus i tablet) de Capdepera. Vals per sopars o berenars a  Restaurants Mamma Mia, Blau,  Llagost, bar Caffe Latte de Cala Rajada i Cafè Brooklyn d'Artà. Tractaments facials o massatges a Kalma Pedicura de Cala Rajada i Wellnes Studio de Canyamel. Productes de cura personal de Farmàcia Sonia Garcia de Cala Rajada, productes Avon de distribuidora Natalia Medina. Classes gratuïtes de Krav Magá a Escola Bukan de Capdepera. Entrades gratis al cinema de Capdepera entre d'altres. 
Tots els premis les podeu consultar a la pàgina de Facebook Gatos de Capdepera.



Per acabar les voluntàries volen fer èmfasi en la necessitat d'informar damunt aquesta problemàtica i a la vegada ens recorden que es pot ajudar de moltes maneres, ja sigui aportant petits donatius com es el cas del Teaming que només costa un euro mensual, donant una mà al refugi per tal de tenir-lo net i acondicionat o bé fent de casa d'acollida quan les gàbies estàn plenes a vessar i no es pot ficar ni un animalet més. 



D'aquí poc trauran a la venda les participacions de la Grossa de Nadal, us animen a que participeu amb elles, ja que el que es recapti amb aquestes paperetes serà un baló d'oxigen per les malmeses arques de la Protectora.