Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1965


Ampliant la informació del paorós incendi que va cremar el restaurant Can Matias de l'avinguda de l'Agulla, sembla confirmar-se que l'orígen del foc va ser la torradora i que la propagació va ser molt ràpida. Malgrat que, en el moment de produir-se 'incendi, el local estava gairebé ple se va buidar tot d'una i només van ser atesos pels equips sanitaris que acudiren, un quants clients amb intoxicacions lleus.



En l'extinció hi participaren bombers del Consell de Mallorca,dels parcs de Manacor i Artà, amb el suport de Protecció Civil i camions cisterna de Na Taconera i Coexa. La Policia Local de Capdepera i la Guàrdia Civil, va arribar poc després d'iniciar-se l'incendi i va tallar el carrer al trànsit de vehicles i de vianants. 



El fum va afectar als edificis dels costats i se va haver de desallotjar clients, així com locals comercials propers. Com vam comentar els danys materials són nombrosos, però afortunadament no han hagut danys personals.


L'incendi ha tingut ressò mediàtic tant a la premsa com a la televisió, a més de les xarxes socials, en part per la seva espectacularitat ja que el fum es divisava per tot Cala Rajada.

L'endemà el lloc presentava aquest dantesc aspecte.