Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2308


En el municipi de Capdepera ha sorgit un moviment de dones compromeses amb la igualtat de gènere i la lluita contra tota discriminació per aquesta raó que té com a propòsit visibilitzar el col·lectiu i crear un espai de comunicació que doni veu a totes les persones sensibilitzades amb aquesta causa. Així, s’han dut a terme diverses reunions per tal de determinar quina forma ha de prendre l’Associació que donarà peu a actuacions destinades a vetllar pel respecte dels drets de les dones al territori.



Com a primera acció del col·lectiu, el passat 22 de juny es va organitzar una concentració a la Plaça Castellet amb motiu de l’alliberament de “La Manada” i condemnant l’acció duta a terme per la justícia de l’Estat considerant-la còmplice de la violació comesa pel grup d’homes durant els Sant Fermins de Pamplona de l’any 2016. 
En els propers mesos es farà una presentació de l’Associació on es desenvoluparà més amplament quina serà la seva tasca i on hi podrà assistir tothom qui hi estigui interessat.