Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1754
El departament de Participació Ciutadana enceta una campanya per saber què en pensen els gabellins de certs aspectes municipals


 

L’Ajuntament de Capdepera inicia una nova campanya amb la intenció de fomentar la participació ciutadana en els afers municipals en un pas més per a una administració oberta i transparent. La campanya, sota el nom Capdepera
respon, consistirà en un procés de consultes i enquestes que es realitzaran durant els mesos de juny, juliol i agost, i els resultats obtinguts serviran tant per a la presa de decisions així com per orientar la gestió municipal en els aspectes tractats.

Es realitzaran dues consultes vinculats: eliminació o continuïtat dels Focs Artificials en les Festes de Sant Bartomeu, i ampliació del Mercat de Capdepera; i dues enquestes de diagnosi que faran referència a: medi ambient, residus i zones verdes; i usos i percepció del l’equipament i les infraestructures municipals. Els resultats obtinguts permetran al consistori conèixer millor els hàbits de la població de Capdepera, la valoració sobre un equipament, un servei, entre d’altres, i les necessitats que té la població en aquests moments sobre els aspectes analitzats.


Clica damunt l'imatge per veure tota l'informació.

Per participar a la campanya ho podran fer totes les persones empadronades a Capdepera majors de 16 anys, i trobaran un punt de votació els dimecres i els dissabtes als mercats de Capdepera i Cala Rajada, respectivament, de 10:30 a 13:30h; també mitjançant la plataforma digital al web www.ajcapdepera.net, i a les Oficines d’Atenció al Ciutadà.

Les primeres consultes que es duran a terme són la dels focs artificials, es podrà votar des del 18 de juny fins el 2 de juliol, i l’enquesta sobre medi ambient, des del 18 de juny fins el 16 de juliol.

Dimecres, dia 20 de juny, se va presentar la campanya al mercat de Capdepera amb la presència del regidor de Participació Ciutadana, Pere Terrassa.