La plaça dels Pins comptarà amb una nova oficina d'informació de l'Ajuntament de Capdepera i d'atenció de la Giuàrdia Civil.  Les obres gairebé estan acabades: el mobiliari a  punt i suposam que en breu es disposarà de tota la infografia i decoració... Vaja, que prest s'inaugurarà.

Alguns es recordaran de la "peixera" (sí, així es va conèixer popularment l'oficina d'informació que es construí amb la primera reforma de la plaça, en el mateix indret i de tipologia semblant) que es va llevar no se sap ben bé per què. Ja sabem que a Capdepera ens agrada fer i desfer calça.



El cas és que, ja començada la temporada, l'oficina no està operativa tot i que s'assegurà que per a l'inici de la temporada estaria en funcionament.  De fet, la regidora de Turisme, al plenari de dia 5 d'abril, en resposta a una pregunta de la regidora de Guanyem, afirmà contundentment: "Dia 1 de maig l'oficina estarà oberta. Arquitectes, aparelladors, constructor, tothom ho sap. S’estan fent panells que han hagut de venir de fora, però, amb seguretat,l dia 1 de maig estarà oberta."

Idò no, soma  dia 1 de juny (un mes després) i encara resta tancada... Com diu el refrany, ""uns comptes fa s'ase i uns altres es traginer".