Col·lisió frontal entre una furgoneta i un cotxe que ha tallat la carretera tres hores


Una col·lisió frontal entre dos vehicles a la carretera que uneix Artà amb Capdepera s'ha saldat amb tres ferits, dos d'ells greus i un de molt greu.

L'accident s'ha produït a les 18:15 hores en un tram de via recte i proper al punt en el que fa unes setmanes va perdre la vida un ciclista alemany després que un vehicle atropellés el gran grup del que formava part.

Una furgoneta, ocupada tan sols pel conductor i que circulava en sentit a Capdepera, ha xocat contra un tot terreny que es dirigia a Artà i en què anaven dues persones. Arran del cop, tots dos vehicles s'han sortit de la via i els ocupants dels dos cotxes han quedat atrapats.

Fins al lloc s'han dirigit diverses dotacions dels Bombers de Mallorca, de la Guàrdia Civil de Trànsit, de Protecció Civil de la zona i diverses ambulàncies, cosa que ha obligat a tancar al trànsit la via i ha ocasionat retencions.

Després d'aconseguir excarcerar els ferits, dos d'ells han estat traslladats fins a l'hospital de Manacor en estat greu mentre que el tercer, ho ha estat fins a Son Espases en estat molt greu.

Una unitat d'atestats de la Guàrdia Civil de Trànsit de Palma s'ha dirigit al lloc i s'ha fet càrrec de les investigacions per aclarir el que ha passat.