inici

Cap Vermell

L'Escola de Música a Capdepera Ràdio

Sons d'escola, el nou programa de l'Escola de Música de Capdepera a Capdepera Ràdio


 

A partir del proper dimarts dia 29 de maig, els oients de Capdepera Ràdio podran gaudir del nou programa de ràdio de l’Escola de Música de Capdepera. Sons d’Escola és un programa realitzat pels alumnes de l’Escola de Música i coordinat per en Miquel Ferragut, on la música, la seva història i la seva actualitat s’entrecreuen durant mitja de ràdio.

El programa ha comptat amb la feina de cada un dels alumnes que hi han participat, així com amb la col·laboració de persones relacionades d’una manera o altre amb el centre. Els mateixos alumnes han preparat entrevistes i petits enregistraments amb els seus instruments: es podran escoltar recomanacions musicals, algun article sobre músiques del món, alguns alumnes explicant els secrets dels seus instruments o entrevistes parlant de diferents temes relacionats amb la música al municipi.

El programa s’emetrà setmanalment per Capdepera Ràdio fins a final de curs en els següents horaris: dimarts a les 11:30h, dijous a les 15:00h i diumenge a les 20:00h.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar