inici

Cap Vermell

Premis Fidelity 2018, al jardins de Sa Torre Cega

L’Ajuntament de Capdepera i l’Associació Hotelera lliuren els quarts premis FidelityL’Ajuntament de Capdepera i l’Associació Hotelera FirstSun Mallorca varen lliurar aquest dissabte horabaixa els quarts premis Fidelity a catorze turistes com agraïment per la seva fidelitat amb el municipi gabellí.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el president de l’Associació Hotelera, Joan Ferrer, varen iniciar la gala amb els agraïments als premiats per la seva fidelitat amb el municipi i amb els establiments de la zona. 

Els turistes homenatjats varen rebre un guardó realitzat pel pintor Gustavo, el llibre fotogràfic de Senyor Ahir, editat a Capdepera, i una estada gratuïta d’una setmana a l’hotel del qual són clients. Tots els premiats són d’origen alemany. 

L’acte va tenir lloc als Jardins de la Casa March, a Cala Rajada, i va comptar amb la presència de les autoritats locals, representants dels establiments hotelers de la zona, representants de l’associació de bars nocturns, guardonats i acompanyants. 

És la quarta edició d’aquesta gala que té l’objectiu de fidelitzar els turistes que estiuegen a Capdepera des de fa anys i d’aquesta manera aconseguir un major nombre de visitants, tant de repetidors com de nous.
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar