Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1837
La gabellina Margalida Bordoy obtingué el reconeixement al compromís i la participació


 

El passat divendres 4 de maig es va celebrar, a l’Escola d’Hoteleria de la UIB, l’Acte Institucional de Reconeixement al Voluntariat de Creu Roja, on hi assistiren un bon grup de voluntaris i voluntàries de Creu Roja Capdepera, així com la treballadora social de la Oficina Local.

El president autonòmic, Antoni Barceló, va agrair la tasca de tot el voluntariat de la institució, que ajuda diàriament i de manera desinteressada a les persones i els col·lectius més vulnerables.

Va ser un acte emotiu on, a més, es va reconèixer la tasca a títol individual d’alguns voluntaris i voluntàries de la institució, així com a empreses per la seva col·laboració amb Creu Roja.

Margalida Bordoy, voluntària de Creu Roja Capdepera, obtingué el reconeixement al compromís i la participació, degut a la seva gran implicació a la Oficina Local de Creu Roja Capdepera, principalment en el projecte “Ajuda a domicili complementària” a través del qual s’acompanya a persones majors a cites mèdiques, tràmits, compres, etc...

Des d’aquí Creu Roja Capdepera fa extensible l’agraïment i l’enhorabona a tots els voluntaris i voluntàries de Capdepera, Artà i Son Servera que participen i col·laboren a les seves activitats i fan possible que Creu Roja arribi a aquelles persones que més ho necessiten.