Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1791
Entre les moltes d'activitats lúdiques i d'oci que s'organitzen a la residència de Sa Font de sa Cala, us comentem algunes realitzades el mes d'abril.







Dia 16 d’abril, en el marc del mes de l’Esport Gabellí, residents del centre Domus Vi van participar en una activitat de gerontogimnàsia a la plaça Castellet. El temps acompanyà per a fer d’aquesta jornada una experiència molt gratificant: a l’aire lliure, i més un dia solejat, se fa feina millor.




Dia 18 d’abril, aprofitant que s’apropava el Dia del Llibre, visitaren el museu de la Rondalla d’Artà. La visita resultà molt interessant i productiva, tant que es decidí que cada setmana hi hauria una activitat de contacontes amb les rondalles com a protagonistes. Es ben bonic veure com no se perden aquests contes mallorquins!

Dia 19 d’abril els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Capdepera va realitzar un interludi musical en la residència. Nins i nines de 7 a 11 anys van anar a mostrar els seus instruments musicals i demostrar tot el que aprenen a l’Escola de Música. Malgrat la seva joventut ho van fer molt bé i els residents quedaren bocabadats amb el so dels instruments.



Dia 23 d’abril, alguns residents van desplaçar-se a la plaça de l’Orient a visitar la mostra de la fira del Llibre i lliurar els punts de llibres fets, amb molta estima, per a tots els qui els agrada llegir.