L'exposició romandrà oberta fins diumenge, dia 6 de maig


 

Divendres, dia 27 d'abril, s'inaugurà la mostra-exposició dels tallers de Restauració de mobles i Pintura de l'Escola d'Adults de Capdepera en el Centre Melis Cursach. La mostra recull, fins el pròxim sis de maig, els mobles restaurats i les obres de pintura realitzats pels alumnes del curs 2017-2018.

L'acte comptà amb la presència del mestres dels tallers, la coordinadora i un bon nombre d'alumnes. També hi assistiren regidors i el batle, qui va agrair als mestres la seva dedicació i va felicitar els alumnes per la bona feina.  Durant l'acte, els professors, van va fer el lliurament dels diplomes als alumnes presents. Es va aprofitar l’ocasió per donar la notícia que des de l’Ajuntament s’està treballant per adequar uns locals exclusius per a la realització d’ambdós tallers de cara al proper curs, ja que es vol donar un altre ús a l'edifici de s'Escorxador, que d'altra banda necessita una bona reforma.

En acabar el refresc en el pati del Centre Melis Cursach, els alumnes i professors van fer el sopar d'acomiadament a un restaurant proper.

Unes imatges d'alguns dels treballs exposats.