Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1995

S'Alzinar FS   6 - 5  Son Ferrer Atlètic

S'Alzinar FS va guanyar en un partit on la primera part va ser un monòleg verd-i-blanc i va acabar 4-1. L'equip local va desenvolupar un molt bon joc i el resultat no podia ser més favorable. La segona part va començar igual, amb molt bon joc de combinació i marcant 2 gols més que feren que S'Alzinar es poses amb un còmode adventatge de 6-1. A partir d'aquí l'equip es va relaxar, el Son Ferrer no va baixar els braços i els locals començaren a encaixar gols fins al punt d'arribar als darrers minuts amb 6-5 i l'equip visitant de porter jugador. Un altre partit amb un final emocionant i intens, que afortunadament va ser favorable a s'Alzinar FS.

Amb aquesta victòria S'Alzinar FS aconsegueix matemàticament la cinquena posició i depenen d'ells mateixos per acabar la lliga quarts, i amb alguna opció per quedar tercers ( ja que es col·loquen a tan sols 3 punts de la quarta i la tercera posició), queden dos partits.

El proper dissabte es juga a Capdepera contra el 3r classificat,  l'Andratx FS. Partit importantíssim.

Dissabte a les 18:00 al Poliesportiu Es Figueral: