Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3073

Demana doblers a través de xarxes socials per venir a Mallorca i investigar la seva violació. Diu que algú va tirar alguna cosa en la seva beguda abans de ser agredida per dues persones.


Tal com ha publicat thetab.com, la jove britànica Klaudia Wendy Smith va visitar Cala Rajada l'estiu passat en companyia d'una amiga per passar uns dies de vacances. En lloc de Magaluf, va preferir decantar-se per aquest lloc més tranquil "on em sentia segura". No obstant això, durant la seva estada assegura que algú va tirar alguna cosa en la seva beguda i va patir dues agressions sexuals a mans de dos homes diferents. Ara ha iniciat una campanya a internet per recaptar diners i tornar a l'illa per identificar i detenir als seus presumptes violadors.
Segons publica el diari Thetab.com, Klaudia i la seva amiga Alex van ser aquella nit a un bar prop del seu hotel. El local estava ple, però la jove britànica va poder arribar a la barra i demanar una botella d'aigua.

D'acord amb la seva versió, l'aigua tenia un gust estrany i va començar a perdre la consciència. Tot i això, assegura que va deixar bona part del contingut de l'ampolla. "Això va salvar la meva vida".

A partir d'aquest moment, Klaudia va començar a discutir amb la seva companya i aquesta va marxar. En aquell moment es va dirigir a un home amb una samarreta de seguretat. "Em va portar a una habitació, em va agafar del coll i es va baixar la cremallera dels pantalons", abans de consumar la violació. Després, la van fer fora del club. En veure-plorant al carrer, un altre home va instar a que l'acompanyés a un habitatge on presumptament també va ser agredida sexualment. A la narració de la web hi ha fotografies de les presumptes agresions i el plànol del lloc.

Malgrat això, Klaudia confia que, en tornar a Mallorca, podria aportar dades per identificar els seus violadors. Ha iniciat aquesta campanya a les xarxes socials per recaptar diners i tractar de aconseguir-ho.