Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1659
L’Ajuntament i les centres educatius se suma a les celebracions del Dia de la Dona


 

El Castell de Capdepera va tornar a il·luminar de color violeta durant tota la nit com a senyal de suport al Dia de la Dona, celebrat ahir amb diverses activitats. També a la Biblioteca Municipal un grup de voluntaris feren una lectura de textos reivindicatius escrits per dones o sobre la dona.
 

Pel Dia de la Dona, les Biblioteques de Capdepera prepararen un recull de llibres de dones guanyadores del Premi Nobel de Literatura, juntament amb una guia de lectura.



Al col·legi S’Alzinar, Capdepera, els alumnes feren un llaç de color violeta al pati de l’escola a més de lectures de reflexions i tallers a les aules. També al CEIP S’Auba de Cala Rajada es va llegir un manifest al pati de primària, i es va realitzar una activitat del material publicat per la Conselleria i l'Institut Balear de la Dona per a prevenir la violència de gènere, diferent per a cada nivell i adequat a cada edat amb el consegüent debat.





D'altra banda un grup de gabellines van participar de la concentració convocada a Manacor, a Sa Bassa, per les centrals sindicals i associacions feministes. A Capdepera no tenim constància de cap convocatòria.