Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1685



El passat cap de setmana ( 24 i 25 de febrer) la Banda de l’Escola Municipal de Música de Capdepera va acollir la visita de la Banda de l’Escola Municipal de Música de La Selva del Camp (Tarragona).

Deu foren els joves músics d’entre 12 i 16 anys que acompanyats de dos dels seus professors, aterraren divendres a mig dia a l’illa. Ja l’horabaixa arribaren al nostre municipi on s’allotjaren a l’Hotel Diamant de Cala Rajada.

Dissabte de matí es va dur a terme un intensiu assaig de tres hores que els joves músics suportaren estoicament amb moltes ganes i il·lusió. Després de recuperar forces amb un dinar de germanor amb les viandes aportades per les mares i pares dels músics amfitrions, tots junts visitaren el Castell i els Jardins de Can March.

Diumenge a les 12.00 hores, després de l’assaig general, es va celebrar el concert de cloenda, on els alumnes i professors mostraren el resultat de la feina realitzada aquests dies, interpretant conjuntament un total de vuit peces que el considerable públic assistent va aplaudir amb entusiasme. Acabat el concert, els músics i familiars gaudiren d’una exquisita paella cuinada pels pares i mares més versats en la matèria.

Els joves músics s’acomiadaren amb un “fins aviat” ja que de dia 16 a dia 18 de març, la Banda de l’EMM Capdepera visitarà els seus amics i companys de La Selva del Camp.