Es tracta de Kai Palma, el cuiner alemany desaparegut el mes d'agost.

Les proves d'ADN confirmen la principal hipòtesi des que es va trobar.


 La Guàrdia Civil va tenir coneixement, després d'una denúncia presentada el passat dia 17 d'agost, de la desaparició del ciutadà alemany Kai Palma, de 28 anys d'edat, que treballava com a cuiner a la localitat de Cala Rajada .

El passat dia 25, mentre es realitzava la inspecció d'uns desguassos en els baixos d'un edifici situat a Cala Lliteras, va ser trobat en els soterranis de l'immoble, el cos d'un home que coincidia amb les característiques físiques del desaparegut, però que no va poder ser identificat causa de l'estat de descomposició en què es trobava el cadàver.

Després de practicar-li l'autòpsia de les restes, que no presentaven signes de violència, es van prendre mostres biològiques per a l'extracció d'ADN per al seu posterior confrontació amb el dels familiars del desaparegut.

Un cop enviades aquestes mostres al Servei de Criminalística de la Direcció General de la Guàrdia Civil (SECRIM), que està format per investigadors forenses, tècnics i científics la missió principal és la confecció d'informes pericials, propis de la ciència forense, amb les més avançades tècniques, equips i procediments d'investigació per a l'esclariment dels delictes, els seus autors i víctimes, es va procedir a l'extracció de la cadena d'ADN, que una vegada comparat amb les mostres preses als seus familiars, ha donat com a resultat la plena identificació del cadàver com el de Kai Palma.

De moment, la investigació continua oberta per a l'aclariment de les causes de la mort de Kai, de les que s'informarà en el moment oportú.

Cal destacar la ràpida tasca del SECRIM, que ha donat prioritat a l'anàlisi de les mostres per a l'extracció de l'ADN i d'aquesta forma escurçar els moments d'incertesa de la família del mort.