Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1941

Com a gestora de Capdepera en els premis SICTED


Capdepera es va adherir al programa SICTED l'any 2011 i actualment compta amb 100 empreses del món turístic.

Martina Fornés ha rebut el premi a millor gestor SICTED 2017, lliurat per la Secretària d'Estat de Turisme, Matilde Asían, en la VIII edició dels premis, en un acte celebrat a Fitur junt al president de la Comissió de Turisme d'aquesta Federació, José Francisco Hila. 

El premi ha estat atorgat a Martina Fornés, gestora del municipi, per la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions dins les empreses gabellines adherides al programa; l’assessorament adaptat a la realitat empresarial i tenint en compte la nova normativa que va sorgint; la seva formació; promoció de les empreses adherides; planificació de tallers i grups de millora. A més, es fan reunions quadrimestrals entre els representats de les empreses i el representants polítics per tractar la nova normativa i la recopilació de queixes i suggerències turístiques per millorar la destinació. En aquestes reunions, el consistori presenta les millores que han realitzat al poble i les que actuacions que encara estan pendents o que no es poden fer. També se sol•liciten ajudes econòmiques (subvencions) que es pugui invertir en millorar la destinació.

Guardonats
Els premiats de les quatre categories són: com a Millor Destinació SICTED Màlaga, i els finalistes Gran Canària i Sanxenxo. Com a Millor Gestor SICTED, en el qual es reconeix el treball de la persona que gestiona el dia a dia i la implantació del SICTED en una destinació, Maribí Leunda, gestora de Urola Kosta, i com a finalistes José Rafel Pozo, de Utiel, i Martina Fornés, de Capdepera.
També s'han entregat premis a la categoria d'administració pública supramunicipal amb major avanç i desenvolupament en el projecte al llarg d'aquest darrer any, de millor projecte de millora de destinació, i diplomes acreditatius a les destinacions que distingeixen per primera vegada empreses dins del SICTED,entre ells, el municipi mallorquí de Campos.