Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1815
Contra el fred, paradetes amb molt d'ambient nadalenc


Com ja és tradició, el cap de setmana del 15 al 18 de desembre se celebrà el Mercadet de Nadal. El carrer Fondo, divendres, i la plaça des Sitjar els altres dies, varen ser l'escenari ideal per a l'exposició de paradetes.

 

Primerament, la nit de divendres serví per escalfar motors i veure un ventall d'articles interessants: polseres, gerres, llibres, bunyols, quadres..., en definitiva, un estol variat de productes que esperaven ser adquirits per fer un regal o pera  altres utilitats. En el cas de Cap Vermell, la paradeta dels llibres, discs i litografies va estar concorreguda, tot i coincidir amb la presentació del llibre de Miquel Llull al teatre de Capdepera. També s'ha de dir que la sala d'exposicions del Centre Melis Cursach va estar oberta al públic amb una miscel·lània de quadres extrets de les exposicions de l'any.




 
Posteriorment, els altres dies varen ser agradables, tot i el fred, perquè en certs moments va lluir el sol i es van poder contemplar les paradetes de llibres, jocs, roba o d'altres, que tan alegrement es muntaren per a l'ocasió. En aquest sentit, s'ha de dir que el grup Sustrandos va assajar al matí, per poder actuar a les cinc de la tarda. En relació a aquest concert, el grup oferí un repertori ballable que n'impressionà més d'un, més que res per l'entrega dels seus dos cantants i de tota la banda, que és un vertader valor dins la cantera gabellina. Feren versions d'Els Pets, AC/DC, Escape, etc., a més de temes propis.  

 

 Finalment, les passes encetades pel grup varen donar peu a balls i conxorxa, mentres la gent degustava menjars o begudes, o simplement mirava encuriosida o reia despreocupada. Les autoritats locals també varen fer acte de presència a aquest mercat ple de paradetes, on l'afluència de públic hauria estat major, de no ser pel fred. Esperem que l'any que ve, el vermell llustrós i vellutat de les paradetes ens acompanyi altra vegada per donar entrada al Nadal.