Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2271

L'equip de la Conselleria de Turisme
es reuneix amb l'Associació Hotelera



En el marc de l'Assemblea general anual

de l'Associació Hotelera


Divendres dia 20, l’Associació ha cel·lebrat l’Assemblea General Anual en la que el president D. Juan Massanet ha exposat als associats les actuacions duites a terme al llarg del exercici passat. D. Miquel A. Flaquer ha repassat l’estat de comptes que s’ha tancat amb un petit superavit i s’ha recalcat que la situació econòmica de l’associació és sòlida.

S’han incorporat a l’Assemblea el director general d'Ordenació Turística, Santiago Balaguer i el director general de Promoció Turística, Joan Sastre els qui han excusat la presència del Conseller de Turisme, Francesc Buils. Ambdos han fet una breu exposició de les fites que tenen marcades a les seves àrees i al diàleg posterior els assistents han mostrat la seva preocupació per la competencia ilegal de l’oferta no reglada, arribant a la conclusió que únicament d’un canvi de la llei d’Arrendaments Urbans pot arribar la solució.

Posteriorment al menjador del hotel Bella Playa s’ha celebrat un àpat que ha comptat amb la presència de molts dels regidors de l’Ajuntament. Als postres D. Juan Massanet s’ha dirigit als comensals per demanar millores imprescindibles si es vol esser una zona  capdevantera, així com ha ofert la col.laboració de l’Associació a l’Ajuntament per treballar conjuntament. A continuació a prés la paraula el Sr. Batle D. Bartomeu Alzina assegurant que es fà i es farà feina per aconseguir millorar l’imatge turística del municipi.