Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3141
 Com tots sabem el col·lectiu de les herbes de Can Planetes fan un del millor licor d'herbes (dolces o seques) de Mallorca, que sols es ven durant el mercat medieval. També han provat de fer gelat amb un èxit considerable.

Enguany han decidit donar el total de la seva recaptació anual a la paradeta del Mercat Medieval, 3.000 €, de la manera següent:


   La meitat (1.500 €) per un projecte a Madagascar de microcrèdits i la construcció d'un pou, a càrrec de l'ONG AIMA (Ajuda a l'infància de Madagascar). L'altra meitat (1.500 €) també se dedicarà a microcrèdits, però dirigits a Guatemala, gestionat per l'ONG Voluntaris de Mallorca.

   
   El col.lectiu Herbes de Can Planetes agraeix l'ajuda de tots els que directament o indirectament han fet possible aquesta donació i espera poder continuar la seva participació solidària en el Mercat Mediaval de Capdepera.


   No contents amb això també projecten el nostre municipi mediàticament. Aixi el programa d'IB3 Balears directe, es desplaçà per enregistrar "com es fan les millors herbes de Mallorca". El reportatge és molt didàctic dura 5 minuts i trobareu moltes cares conegudes.






http://www.youtube.com/v/lv5jVmhZwkE