Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2126
Extensa i intensa mostra pirotècnica.



L'extens programa festiu preparat per la Solera Gabellina en la mostra de pirotècnia resultà una atractiva i entretinguda festa. Un ampli i variat programa que omplí tot el capvespre del dissabte 8 d'abril, amb molt bona resposta de públic que en tot moment gaudiren de les colles de dimonis, les bèsties i les batucades que participaren a la Mostra. Anem per olivetes.





La mostra s'inicià amb les batucades que recorregueren per distintes rutes els carrers de Capdepera convidant a la festa.  participaren les batucades de Sencelles, d'Artà (Tremolartà) i Capdepera (Batucap), amb molt de ritme i coreografies molt acurades. A la plaça des Sitjar es concentraren totes interpretant una peça conjuntament.

 
Mentre la música sonava de fons de la mà de Dirty Apetite, arribà l'hora del sopar. Les torradores preparades s'ompliren, ja que s'acabaren tots els tiquets de menjar.


El plat fort va vindre després amb l'actuació de Sigramaça. Aquest grup donà suport musical la presentació de les distintes colles i bèsties que exhibiren tota casta de foc ( molt ben explicats el tipus i l'origen dels efectes. Les colles i bèsties participants van se: Kinfunfà (Palma), Dimonis de Sa Pedrera de Muro, Dimonis d'Andratx, Trafoc (Palma), Dimonis de Sa Pobla, Dimonis de Capocorb (Llucmajor), Bosc i Fosc (Esporles) , Ca de bo (Pollença), Factoria de Por (Santa Maria del Camí), Enfocats (Palma), Escarrufaverros , Dimonis de Son Ganxó (Costitx), Corb de Sant Joan, Drac de na Coca, Drac de Sant Jordi, Manafoc i Ses Bruixes de Mallorca. Dimonis i bèsties vinguts de diversos indrets de Mallorca.



El passacarrer de foc, des del teatre a la plaça des Sitjar resultà molt vistós.





Després de la presentació a la plaça des Sitjar, a un terreny acotat, se va ver una curta Nit de Foc, que passà per l'emblemàtic carrer Fondo amb la participació de gairebé totes les coller.  



 

Fet el recorregut el grup d'Inot, Without String, posà el tancador, un excel·lent tancador, a la festa amb un bon concert.


Cal ressenyat que col·laboraren també un grup de malabaristes, format per artistes d'arreu de l'Illa, que actuaren a la Fira de l'Esport.

Algunes imatges: