Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2229



El passat divendres 25 de novembre l'IES Capdepera va viure un esdeveniment d'allò més especial.  Na Catalina (ex alumna de l'IES), en Pere i na Marga, joves actius, solidaris i implicats, que van posar en marxa el grup "De Llevant a Grècia" van venir a explicar-nos la seva experiència en l'àmbit de la cooperació i ajuda als refugiats.



Van contar, amb coneixements de primera mà, la problemàtica real dels refugiats, el que van veure a les terres de Grècia, com han pogut ajudar, què es necessita i han donat el seu testimoni, emocionat, de com es senten davant aquests desastres que Europa ignora.
Una xerrada enriquidora que també ens va emocionar a nosaltres. Va ser una  perspectiva de primera mà, sense filtres. 

Gràcies a aquestes xerrades, vam poder veure com encara hi ha una cosciència solidària que s'esforça dia a dia per millorar el món on vivim.
Estam orgullosos d'aquests joves, de la seva empenta i les seves ganes. Creim que són exemples a seguir i els encorajam a seguir envant i a alçar la veu contra les injustícies i la intolerància.
Des d'aquí feim una crida a alumnat, pares, mares, familiars, docents i personal per no minvar en la solidaritat (amb els refugiats i envers altres casos) per procurar fer d'aquest un món millor.
 


Això és que han publicat al seu blog:

Gràcies a l'IES Capdepera per convidar-nos i per l'acollida!  Ha estat molt positiu i esperançador veure que hi ha joves que s'inte-ressen per la situació de les persones refugiades. Així podrem construir un món millor entre totes i tots!