Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2354


Després de tres anys com a companyia, dues representacions amb una gran acollida per part del nostre poble i de posar-nos a càrrec de les escoles d’estiu de teatre de Capdepera, Dois Teatre hem pogut disfrutar d’un cap de setmana a Barcelona, on el nostre director Jeroni Morey ens va organitzar uns dies plens d’activitats per a la nostra formació teatral.

La primera sorpresa va arribar el divendres dia 11, quan ens varen dir que teníem entrades per al musical Gente Bien, de La Cubana. Un musical de comèdia molt dinàmic, en què els components de Dois Teatre vàrem gaudir molt de l’obra, ja que vam coincidir que s'assemblava molt al tipus de teatre que hem fet fins al moment.  



El dissabte dia 12,  al matí, el nostre director ens va explicar el primer que faríem el capvespre i, per a la nostra sorpresa, havia organitzat una trobada amb els actors i actrius del musical Priscilla reina del desierto. Durant tot el matí ens vàrem preparar les preguntes que faríem als actors. Després de dinar, damunt les 15:30h, amb molta emoció i nirvis, ens vàrem dirigir a un bar per a reunir-nos amb ells. Allà ens vam trobar amb la companyia d'actors, al quals vam poder fer totes les preguntes que vam voler. A més, ells, amb molt d’interès, ens van demanar a cada un de nosaltres per la nostra carrera artística i ens van motivar per aconseguir els nostres objectius com a companyia, a més de donar-nos molts de consells referits al món del teatre.  



Al capvespre vàrem tenir encara més sorpreses. Ens vàrem dirigir a l’escola Luthier de Dansa, on ens van impartir unes classes de “claqué” i “body percussion”. Varen ser unes classes molt divertides i es va crear un clima de molta confiança, ja que vam tenir la sort de rebre classes del nostre veí Joan Terrassa Ginard, de Capdepera, i de la seva companya Estefania Porqueras Ocaña, a qui ja hem vist actuar al nostre teatre amb. Dois Teatre va gaudir molt d’aquestes classes.  



Ja de nit, a les 22:00h, vàrem anar al Teatre Tívoli per veure el gran musical Priscilla reina del desierto, on vam tenir l’oportunitat de veure damunt l’escenari els actors que havien compartit amb nosaltres el capvespre. Tots els membre de Dois Teatre sortírem totalment impressionats. Després de la funció, uns quants actors ens van oferir anar a fer unes “copes” amb ells i ens dugueren a un bar que ens va fer molta il·lusió, ja que era un lloc molt diferent al que haguéssim anat nosaltres. Va ser un vespre molt divertit i mols especial. Dois Teatre volem donar les gràcies, una vegada més, per la generositat dels actors, per fer-nos gaudir de grans moments devora ells i sobretot per fer-nos sentir molt a gust i molt capaços d’aconseguir tot el que ens proposem.  



El darrer dia, diumenge dia 13, vàrem tenir el matí lliure. El capvespre, després del dinar, el nostre company Pep Bauçà ens va entrevistar a tots, per a un projecte de classe, on havíem de resumir el cap de setmana i explicar què significa per a nosaltres la nostra gran companyia.

Amb l’horabaixa van arribar els acomiadaments i una part dels membres de Dois Teatre ens vàrem dirigir a l’aeroport de Barcelona per tornar a Palma i posar punt i final a aquest cap de setmana tan intens.

Dois Teatre vol reiterar el seu agraïment a tots els membres de Priscilla,per donar-nos aquesta gran oportunitat; també a Joan i Estefania, per la seva paciència i per ensenyar-nos “claqué”; a la contínua participació del poble en les nostres actuacions, que ens ha permès viure aquest cap de setmana, i sobretot al nostre director Jeroni Morey per tot el que ha fet i fa sempre mirant per nosaltres.

Moltíssimes gràcies a tots, ha estat un plaer per tots nosaltres gaudir d’aquesta gran experiència que ens ha canviat a tots, com a futurs actors i actrius que serem.

Dois Teatre