El consistori posa en marxa els pressuposts participatius amb una partida màxima de 100.000€


 
L’Ajuntament de Capdepera ha posat en marxa els pressuposts participatius per a l’any 2017 mitjançant el Fòrum associatiu, una reunió de les diverses associacions que hi ha registrades al municipi i moderada pel regidor de Participació Ciutadana, Pere Terrassa.

El consistori preveu dedicar una partida màxima de 100.000€ del pressupost de despeses a realitzar les inversions que el municipi consideri prioritàries, per aquest motiu, va demanar propostes als membres participants del fòrum associatiu. En la segona reunió, celebrada la setmana passada, es varen presentar algunes idees com per exemple l’asfaltatge de carrers, la reparació de fanals, l’adequació de les parades d’autobús o la creació d’una pista de bàsquet a Cala Rajada. Durant aquests dies, els regidors del consistori gabellí debatran les propostes per decidir quines es faran.

Al proper ple ordinari, el mes de desembre, l’equip de govern durà a aprovació els pressuposts generals del 2017 en el qual quedarà estipulat en quines propostes s’invertirà.