Ens agradi més o manco, la festa de Halloween de cada vegada sembla més arrelada en les nostres contrades. No entrarem a valorar per què, any rere any, s’estén la seva celebració, però sembla que resulta prou atractiva, especialment entre els més joves. Així que una bona part de la població de Capdepera s’ha afegit a la moda d’organitzar “festes” de Halloween i surt al carrer amb disfresses d’allò més terrorífiques.

Locals d’oci i alguns hotels s’han apuntat a la “moda” i enguany han ofert als seus clients un cap de setmana temàtic, mentre d'altres incentiven amb música i premis l’assistència a les seves festes.

A les iniciatives diguem-ne comercials s’hi afegeix la festa que per segon any consecutiu organitzen els alumnes de 6è de s’Alzinar, al gimnàs, per treure diners per al seu viatge de fi de curs. Una festa per als més petits (amb molts de majors que s’hi afegeixen) que comença de prest, aprofitant el canvi d’hora. Tot un èxit d’assistència, amb una bona recaptació amb la venda de begudes i menjar.

Nins i nines (i pares i mares) van fer una feinada, tant pel que fa a l'ambientació com preparant menjar dolç i salat. A més de ser molt bo, resultà ben atractiu .



El mateix dia, unes hores més tard, l’Ajuntament organitzà una festa a la plaça dels Pins, amb carpa i molta música. La convocatòria tingué bona resposta i, fins ben tard, el recinte va estar ple, amb la majora de la gent maquillada i disfressada per a l’ocasió. Alguns dels personatges de la iconografia del terror estaven ben caracteritzats i d’altres lluïen disfresses espontànies per sortir del pas. Gràcies als jocs de llums s'aconseguí una bona ambientació de l'interior de la carpa.









El servei de bar va anar a càrrec de l’equip de rugbi de Capdepera.

Com hem dit abans, sembla que amb Halloween tenim una festa més...